Telefon: +(36) 30 992 4668 | Email: info@salvana.hu
Telephely: 7030 Paks, Hidegvölgy utca 1
 • 5 017 Ft

  Salvana Favorit lótáp

  A Salvana Favorit lótáp egy régebbi termék új köntösben és egy kicsit ránc-felvarrva.

  Olyan lovak számára ajánlott, akik könnyű munkát végeznek vagy csak hobbi lovak, valamint azoknak a verseny- és munkalovaknak, amelyek éppen pihenő idejüket töltik azért, mert éppen nincs verseny vagy azért mert valamilyen betegség vagy sérülés miatt pihenésre kényszerültek.

 • -5%
  8 225 Ft 7 800 Ft

  Salvana Kondor Müzli

  Zabmentes, feltárt gabona alapú müzli, minden lónak. Kondíció tartáshoz és fizikai igénybevételhez is ajánlott. Magas felszívódása miatt nem ürítik ki a lovak a hasznos tápanyagokat, hanem azok felszívódnak és hasznosulnak a szervezetben. Szerves kötésű cink és szelén forrás!

 • 5 871 Ft30 589 Ft

  Salvana Sicco Stop Lovaknak

  Elektrolit pótlás olyan esetekre, amikor a lovat megterhelés éri, legyen az egy keményebb edzés, versenyre felkészítés, szállítás, verseny, ellés, vagy bármi olyan esemény, ami nagy fokú izzadással jár és elektrolit vesztéshez vezethet!

 • SALVASTAR PS
  11 855 Ft

  SALVASTAR PS (Másolat)

  A SALVASTAR PS brikket segít a lovak vitamin és ásványianyag szükségletének kielégítésében, miközben kézből adagolva jutalmazható vele a ló.

 • 5 886 Ft23 970 Ft

  SALVANA Hefenol

  A SALVANA Hefenol magas koncentrációban tartalmaz élő élesztőt, mely segíti a lovak szervezetét a gyógyulásban, az emésztés hatásfokának emelésében, a hasmenéses megbetegedések elkerülésében és gyógyításában.

 • 2 410 Ft13 113 Ft

  SALVANA Eukatol

  A Salvana Eukatol segít a légúti megbetegedések megelőzésében és gyógyításában, valamint a lebetegedett állatok étvány növelésében és emésztésének támogatásában.

 • SALVANA Mineralbrix
  6 576 Ft

  SALVANA Mineralbrix

  Kézből is adagolható, ásványi anyag-, vitamin- és nyomelem-kiegészítő, mely a napi takarmányadag beltartalmának javítására szolgál.

 • SALVANA Multifit
  2 631 Ft

  SALVANA Multifit

  A Salvana Multifit támogatja a lovakat minden fajta vitaminnal, amelyek különösen fontosak a magas teljesítmény igény esetén (megterhelő munka, verseny, kemény edzés). A por tartalmaz egy zsírban oldódó vitamin-kombinációt (A, D3, E és K) és további vízben oldódó vitaminokat, B-komplexet és C vitmint.

 • SALVANA Kompakt Müzli
  9 753 Ft

  SALVANA Kompakt Müzli

  A Salvana Kompakt müzli család tagjai kíváló dietetikai hatással segítik a lovak emésztését és annak hatásfokának javítását a benne található élő élesztő és vitamin- ásványianyag tartalma miatt.

 • 1 242 Ft

  SALVANA Mini-biki tartó

  A Salvana Mini-biki tartó segítségével a Mini-biki nyalósó higiénikusan és praktikusan helyezhető fel akár az istálló falára akár a karám oldalára, hogy a lovak mindig elérjék és szennyeződés nélkül használhassák.

 • 726 Ft

  SALVANA Lónévtábla

  A SALVANA lónévtáblára felvezethető a ló minden fontosabb adata, ékessége lehet az istállóknak.

 • 5 184 Ft38 453 Ft

  SALVANA Salvita-P

  Szakszerű takarmányozással biztosítani tudjuk a haszonállatok normális termeléséhez szükséges vitaminokat .Különös megterhelések stresszhelyzetek, hosszantartó magasszintű termelés vagy különös erőkifejtéssel járó igénybevétel a vitaminszükségletet is megemeli, sőt gyakran ugrásszerű többletigény lép fel a vitaminok irányában. Ilyen esetekben feltétlenül gondoskodnunk kell kiegészítő vitaminok adagolásáról mellyel elkerülhető a vitaminhiány ill. a teljesítménycsökkenés fellépése.

 • SALVANA Magnézium drazsé
  7 581 Ft22 016 Ft

  SALVANA Magnézium drazsé

  A SALVANA Magnézium drazsé a különböző okoból kialakuló magnéziumhiány gyógyszernélküli természetes pótlására szolgál.

 • SALVANA Biotin drazsé
  Sale
  6 581 Ft23 887 Ft

  SALVANA Biotin drazsé

  SALVANA BIOTIN DRAZSÉ a benne található hatóanyagok segítségével – úgy mint a biotin, cink, réz, methionin, valamint ß komplex vitaminok – javítja a rossz pataszerkezetet, a puha patát keményebbé teszi, ezzel elősegítve a megfelelő patkolást, valamint folyamatosan adagolásával megőrizhető az egészséges és terhelhető pataszerkezet.

Kérjük olvassa el!

Megváltozott a Magyar Posta díjszabása
A Magyar Posta Díjszabás-változásai miatt a különböző kiszerelésű termékek együtt és különcsomagolásait a rendszer nem tudja számon tartani, ezért kérjük hívja fel a: 06-30/9924668-as telefonszámot és egyeztessen munkatársunkkal
Hívjon minket: 06-30/9924668
close-link