Telefon: +(36) 30 992 4668 | Email: info@salvana.hu
Telephely: 7030 Paks, Hidegvölgy utca 1
 • 7 451 Ft30 484 Ft

  SALVANA Sicco stop sertéseknek

  A SALVANA Sicco stop elektrolit és energia pótló készítmény, melyből ivólevet készítve az állatoknak és megitatva megelőzhető több stressz okozta probléma, és hasmenéses megbetegedés, valamint kezelhető a hasmenés okozta kiürülés és pótolhatóak a kifogyott elektrolitok és energia.

 • 39 355 Ft

  SALVANA Eukatop

  A SALVANA Eukatop egy olyan kiegészítő termék, amely a sertések hizlalása során előforduló gyulladásos megbetegedések kezelésére alkalmazható, például légzőszervi megbetegedés, köhögés esetén. A benne található anyagok segítik a gyors és eredményes gyógyulást.

 • 52 742 Ft

  SALVANA Digest Zucht

  Közepes láncú zsírsavakat (MCFA-k), szerves savakat és specifikusan sertések számára alkalmazható növényi kivonatok tartalmaz, amelyek magas hatékonysággal képesek elnyomni a az E. colit (gram-negative) valamint a clostridiumot és a streptococcust(gram-positive), ezáltal hatékony megoldás az ezek okozta megbetegedések megelőzésére és kezelésére.

 • 16 613 Ft

  SALVANA Acid mix S6

  Alkalmas a takarmánykeverék stabilizálására a takarmány romlásának és minőség vesztésének megelőzésére különösen a magas zsír és keményítő tartalmú takarmányok esetében. Csökkenti az emésztési problémákat és segíti a megfelelő mennyiségű takarmányfelvételt.

 • 26 613 Ft

  SALVANa Mycotox stop

  A Salvana Mycotox Stop kombinált összetételű toxinkötő készítmény, mely magában foglalja az agyagásvány alapú, valamint az élesztő sejtfal tartalmú toxinkötő összetevők minden előnyét.

 • 5 927 Ft32 178 Ft

  SALVANA Salvita-P

  A SALVANA Salvita-P segítségével kezelhető minden fajta vitaminhiány sertéseknél, segítségével elkerülhetőek és kezelhetőek a vitamin-hiány okozta megbetegedések és a stressz miatt előforduló súlycsökkenés és vitalitás károsodás.

 • 32 581 Ft

  SALVANA Antristress

  SALVANA ANTISTRESS
  Általános stresszhelyzetek leküzdésére
  Csoportosításkor, falkásításkor
  Vírusfertőzésekből eredő labilis egészségi állapot helyreállítására

 • 35 484 Ft

  SALVANA Zucht

  A SALVANA Zucht egyedülálló vitamin, mikroelem és hatóanyag kombináció, mely javítja a kocák anyagecsere folyamatait, hatással van a termékenységre és a fialás sikerére, a megszületett malacok súlyára, a koca kolosztrumára.

 • 12 742 Ft33 871 Ft

  SALVANA MMA200 plus

  A SALVANA MMA200 plus takarmánykiegészítő adagolásával elkerülhető a kocáknál előforduló MMA szindróma előfordulása.

 • 24 194 Ft55 888 Ft

  SALVANA Salvafertil plus

  A SALVAfertil PLUS adagolásával a fialás előtti időszakban az állati szervezet feltöltődik a hatóanyagokkal, mely a föcstej minőségét jelentősen javítja, ezáltal az újszülött állatok vitalitása és immunitása kifejezetten javul.

 • 18 226 Ft41 774 Ft

  SALVANA Lactoclean

  A kocáknál a fialás előtt fennáll a székrekedés veszélye, mely a kocáknál nem alábecsülendő probléma. A székrekedés veszélye nemcsak a fialás egészséges lefolyását hátráltatja, hanem a kocák tejtermelésére és a malacok eredményes korai táplálására is kihatással van.

 • 15 645 Ft

  SALVANA Piggyflor

  A SALVANA PIGGYFLOR anyagcserét támogató természetes élő élesztők keveréke. Hatékonyságát a sörélesztő, a lenmagdara, értékes rost alkotórészek és az immun rendszert serkentő vitaminok, Omega-3 zsírsavak fokozzák.

 • 9 677 Ft

  SALVANA Faserquell SQF

  SALVANA FASERQUELL SQF különféle értékes rostalkotórészek kombinációja, melynek prebiotikus hatása van az emésztési folyamatokra. A bélmozgásokat a bélflóra összetételét, valamint a bélsár állagát pozitív irányban befolyásolja.

   

Irány az áruház
close-link