Telefon: +(36) 30 992 4668 | Email: info@salvana.hu
Telephely: 7030 Paks, Hidegvölgy utca 1
 • 5 184 Ft38 453 Ft

  SALVANA Salvita-P

  Minden olyan esetben alkalmazható, amikor az állatnak magasabb vitamin szintre van szüksége, pl. időjárás változás, áthelyezés, ellés előtt, tejtermeléskor, termékenyítéskor, ivarzáskor.

 • 29 674 Ft

  SALVANA Mycotox stop

  Agyagásvány és élesztősejtfal típusú toxinkötő kombináció, mely segítségével teljes spektrumú védekezés érhető el a toxinok ellen, ugyanakkor tartalmaz egy plusz ásványianyag kiegészítést, amely a toxinkötők által kiürített ásványianyag mennyiséget pótolja, ezzel elkerülhető a hiánybetegségek kialakulása.

 • 5 871 Ft30 589 Ft

  SALVANA Sicco Stop

  A folyadékháztartás mindennemű zavara esetén az elektrolit oldat adagolása a szervezetet ideálisan stabilizálja. Ezért ajánlatos, hogy a SALVANA SICCO STOP elektrolit készítmény állandóan rendelkezésre álljon, hiszen por formájában minőségi károsodás nélkül, nagyon sokáig eltartható.

  Az időben alkalmazott itatás azonnal megszünteti a problémákat és segítségével az állatok általában megmenthetők.

 • SALVANA Immun Plusz
  21 429 Ft47 202 Ft

  SALVANA Immun Plus

  A borjaknál gyakran előforduló hasmenés megelőzésében és megállításában hatásos módszer a SALVANA Immun Plusz használata, mely által a tej- illetve tejpótló itatása mellett kezelhető az állat gyógyszerek nélkül.

 • 5 903 Ft

  SALVANA Eukalicks

  SALVANA EUKALICKS illóolaj tartalmának köszönhetően megkönnyíti a borjak légzését. Életfontosságú vitaminokat, értékes, könnyen felszívódó ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmaz, mely segíti a borjak szervezetének ellenálló képességét.

 • 12 903 Ft

  SALVANA Elmocin

  A SALVANA ELMOCIN serkenti a fiatal borjak bendőjének fejlődését, hogy ebben az intenzív növekedési életszakaszban a jelentős táplálóanyag és energia szükségletet gyorsan, kitűnő minőségű takarmány alkotórészekkel fedezni tudja. A SALVANA ELMOCIN tartalmazza a szükségletnek megfelelő értékes ásványi anyagokat és vitaminokat, melynek segítségével a fiatal borjak növekedési erélyét teljesen ki tudjuk használni. Ezáltal megalapozzuk a későbbi kifejlett kori testtömeg kialakulását, a hosszú hasznos élettartam és magas szintű termelés érdekében.

 • 16 718 Ft

  SALVANA Kälbermüzli

  A borjak első heteikben nagyon érzékenyek a táplálóanyag-ellátásra és magas követelményeket támasztanak a takarmány összetevőivel szemben, hogy az intenzív növekedés szükségletét ki tudják elégíteni. A SALVANA KÄLBERMÜSLI az értékes tejtáplálás mellett az első lépés a tejről a szilárd takarmányokra történő átállásra, egy összekötő kapocs a természetes bendőfejlődés és a szükséglethez optimalizált takarmányfelvétel között.

 • 22 016 Ft

  SALVANA Kristall tejpótló borjútápszer

  Teljes értékű tejpótló borjútápszer a borjak tej nélkül történő felneveléséhez.

 • 20 490 Ft

  SALVANA Globistart

  SALVANA GLOBISTART  tejsavbaktériumok, optimális mennyiségű vitamin tartalom ß karotin és immunoglobulinok kombinációja, mely stabilizálja a fiatal borjú emésztését és csökkenti a hasmenéses megbetegedéseket az első életnapokban.

  A SALVANA GLOBISTART elősegíti a gyengébb borjak egészséges fejlődését.

Irány az áruház
close-link