Telefon: +(36) 30 992 4668 | Email: info@salvana.hu
Telephely: 7030 Paks, Hidegvölgy utca 1
 • 5 184 Ft38 453 Ft

  SALVANA Salvita-P

  Minden olyan esetben alkalmazható, amikor az állatnak magasabb vitamin szintre van szüksége, pl. időjárás változás, áthelyezés, ellés előtt, tejtermeléskor, termékenyítéskor, ivarzáskor.

 • 24 683 Ft57 109 Ft

  SALVANA Salvafertil Plus

  A SALVAferilPLUS megfelelő időben és az előirt mennyiségben történő adagolása meghozza a kívánt szaporodásbiológiai eredményt: kifejezett erőteljes ivarzást, mely biztosítja a termékenyítési idő optimális megválaszhatóságát, biztosítja az első termékenyítések eredményességét, megfelelő hormonális közeget ad a megtermékenyített petesejtek beágyazódásához és a méh nyálkahártyájának megfelelő fejlődéséhez.

  A SALVAferilPLUS  adagolásával az ellés előtti időszakban az állati szervezet feltöltődik a hatóanyagokkal, mely a föcstej minőségét jelentősen javítja, ezáltal az újszülött állatok vitalitása és immunitása kifejezetten javul.

 • 33 318 Ft

  SALVANA Leckmasse Lakto 50

  A SALVANA Leckmasse Lakto 50 az állatok szükségletének megfelelő ásványi anyagok, makro-, mikroelemek valamint vitaminok kiegészítésére, istállóban vagy a legelőn egyaránt javasolt .

 • 35 603 Ft

  SALVANA Leckmasse Prenatal

  A SALVANA Leckmasse Prenatal az állatok szükségletének megfelelő ásványi anyagok, makro-, mikroelemek valamint vitaminok kiegészítésére, istállóban vagy a legelőn egyaránt alkalmazható. Az állatok egyedi igényüknek megfelelően „önkiszolgáló jelleggel” fogyaszthatják.

 • 3 710 Ft8 141 Ft

  SALVANA Leckmasse Makro

  A szarvasmarhák ásványi anyag kiegészítéséről folyamatosan gondoskodni kell. Különösen fontos ez a nálunk legjobban elterjedt kukoricaszilázsra alapozott takarmányozás esetén ahol a tömegtakarmányok kálcium és foszfor aránya szűk. Erre nyújt megoldást a SALVANA Leckmasse Makro, amely egy 10 kg-os nyalótál formájában a kis létszámú állatcsoportot képes kiszolgálni.

 • 29 674 Ft

  SALVANA Mycotox stop

  Agyagásvány és élesztősejtfal típusú toxinkötő kombináció, mely segítségével teljes spektrumú védekezés érhető el a toxinok ellen, ugyanakkor tartalmaz egy plusz ásványianyag kiegészítést, amely a toxinkötők által kiürített ásványianyag mennyiséget pótolja, ezzel elkerülhető a hiánybetegségek kialakulása.

 • 11 536 Ft

  SALVANA Aktív hefe

  A SALVANA AKTÍV HEFE a nagy termelésű tehenek részére összeállított SALVANA takarmányozási programban fontos szerepet tölt be.

  Élő élesztő és sörélesztő kombinációja, valamint a megfelelő vitaminokkal és könnyen felszívódó nyomelemekkel kiegészítve fokozza a takarmányfelvételt, stabilizálja az emésztési folyamatokat és serkenti a bendő mikrobák aktivitását.

 • 5 871 Ft30 589 Ft

  SALVANA Sicco Stop

  A folyadékháztartás mindennemű zavara esetén az elektrolit oldat adagolása a szervezetet ideálisan stabilizálja. Ezért ajánlatos, hogy a SALVANA SICCO STOP elektrolit készítmény állandóan rendelkezésre álljon, hiszen por formájában minőségi károsodás nélkül, nagyon sokáig eltartható.

  Az időben alkalmazott itatás azonnal megszünteti a problémákat és segítségével az állatok általában megmenthetők.

 • SALVANA Kalzium-Top
  25 231 Ft

  SALVANA Kalzium-Top

  Frissen ellet teheneknek a hirtelen meginduló tejtermelés következtében rendkívül megnövekszik a kalcium és foszfor szükséglete. Ezen szükséglet kielégítésére használható a SALVANA Kalzium-top.

 • SALVANA Immun Plusz
  21 429 Ft47 202 Ft

  SALVANA Immun Plus

  A borjaknál gyakran előforduló hasmenés megelőzésében és megállításában hatásos módszer a SALVANA Immun Plusz használata, mely által a tej- illetve tejpótló itatása mellett kezelhető az állat gyógyszerek nélkül.

Irány az áruház
close-link