Kedves Vásárlóink! Összeszedtünk pár olyan gyakori kérdést amivel tudjuk segíteni a weboldalunkon/áruházunkon való böngészést, ezzel is könnyebb és élvezhetőbbé téve nektek a vásárlást.

Felhasználói regisztráció

A felhasználói profil létrehozásához a következő oldalra szükséges elnavigálni:

Fiókom

Megadva a felhasználónevet és email címet már kész is a regisztrációnk melyről email értesítést küld rendszerünk. Ugyan ezen a felületen keresztül tudunk bejelentkezni is. A vásárláshoz nincs szükséges regisztrációra!

Szállítási lehetőségek

Személyes átvétel: 7030 Paks Hidegvölgy Utca 1  telephelyünkön van lehetőség, előzetes egyeztetést követően a megrendelt termékek személyes átvételére.

Szállítás futárszolgálattal: A GLS futárszolgálat által a választott szállításra címre történik a termékek szállítása, díj ellenében, melyet a szállítási díjaink menüpontban találhat.

Fizetési lehetőségek

Helyben készpénzben: Cégünk Paksi telephelyén történő termék átvételkor lehetősége van helyben készpénzben történő fizetéssel fizetni.

Utánvételes fizetés: Csomagját egy adott címre kéri, a futárnál tudja a csomag ellenértékét megfizetni.

Fizetés átutalással: A rendelést követően előre átutalással rendezheti annak összegét, később nem áll fent fizetési kötelezettsége.

Fizetés bankkártyával webáruházunkban: OTP Simple Pay online fizetési felületen keresztül már bankkártyával is rendezheti rendelése összegét a Pénztár oldalon.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés lehetőségét a Pénztár oldalon tudja kiválasztani a fizetési módok közül:

Az adatok megadását követően rendszerünk átvezeti az OTP Simple Pay felületére ahol sikeres bankkártya adatok megadása után sikeres fizetést tehet. Akkor tekinthető egy rendelés teljesnek, ha visszatér weboldalunkra a fizetést követően a rendszer és jelzi a sikeres vásárlást.