SALVANA Eukalicks - Bodó Karcsi

3 éve minden ősszel teszek a borjak elé, egészen tavaszig. Mióta használjuk nincs “tüdős” borjúnk. 3 éve kevesebbet látjuk az állatorvost is, ez nem utolsó szempont!

Salvana Leckmasse juh nyalótál 22,5 kg-os - ny.j.

4 éve adom ezt a terméket a 200 anyabirkámnak, a juhoknak és az utánpótlásnak szánt bárányoknak. Mindig jó minőség, az állatok nem fogyasztanak feleslegesen, leginkább akkor nyalják, amikor hiány van a szervezetükbe( ellés előtt, szoptatáskor, időjárás változás esetén). Továbbra is ezt fogom vásárolni

SALVANA S 649 premix - ninnna73

Gyakori volt a gyapjúrágás, mióta ezt az abrakhoz keverem, teljesen elmúlt.

SALVANA Salvafertil plus - Kásás Frigyes

Gondjaink voltak a vemhesüléssel, sajnos kevés bárányunk lett vitamin hiányból adódóan. Szerettük volna ezt hamar orvosolni, akkor kezdtünk megoldást keresni és találtuk meg ezt a terméket. Egy pár hetes kúra után ráraktuk a kosokat az anyákra és mi is meglepődtünk milyen sok ikervemhesünk lett és a született bárányok is sokkal életrevalóbbak! Ajánlom mindenkinek akinek ilyesmire van szüksége.

SALVANA Salvita-P - Tóth Attila

Sertéseket és marhákat is tartunk. Először csak kisebb kiszerelésben rendeltünk, mert ki akartuk próbálni, de néhány hét után jól látszott, hogy javul az egészségi állapot, az ősz és tél közötti átmeneti időszakban szokásos tünetek csökkentek (taknyosság, köhögés, szőrborzolás). Mi most már másfél éve használjuk, vemhesítés előtt, ellés előtt, szoptatás alatt. Nekünk jól bevált.

SALVANA Salvanclean - Alma

Nem igazán hittem benne, de egy barátom már régebb óta használja, gondoltam egy próbát megér! Hát azt hiszem mondhatom tényleg megéri, ugyan gyakran trágyázunk a lovak alól, de mégis előfordul, hogy sűrűbb a program és elmarad egy alkalom. Régebben ilyenkor előfordult, hogy érezhető ammóniagőz volt a lovak között. Most direkt kipróbáltam! Igaz a leírás, valóban nem érzékelhető komfort-változás!

SALVANA Salvanclean - Keller Zoltán

5 éve használjuk a disznók alá, a malacokat is beleforgatjuk ellés után! Tökéletes!!!

SALVANA Salvanclean - Tóth Péter Attila

Mi nagy hodályba használjuk, a teljes kialmoláskor és később a szalma rétegek között. Nem áll az ammóniagőz mióta használjuk és kellemes illat lengi be az állatokat. Láthatóan ők is jobban érzik magukat, jobb a komfortérzetük. Továbbra is használni fogjuk!

Salvana Leckerli Winter Edition-mézeskalács ízesítéssel - Horváth Ildikó

Mivel visszazárható bárhogy rakom le, nem szóródik ki és az illata is marad. Kellemes karácsonyi hangulatot ad! Szerették a lovaim, még a csikó is!

Salvana Leckerli Winter Edition-mézeskalács ízesítéssel - Szép Dorottya

Karácsonyra vásároltam a lovaimnak, gondoltam megérdemlik ők is, de annyira szerették, hogy azóta is havonta rendelek belőle kettőt!

Salvana Kondor Müzli - Bodó Karcsi

Több féle müzlit próbáltunk, de ennek az összetétele és ára is megfelel nekem és a lovaimnak is. Ez a lényeg, ezért én ezt használom.

Salvana Kondor Müzli - Papp Tünde

Sajnos a lovamnak lett egy patairha gyulladása, ami akkora fájdalommal járt, hogy elkezdett lefogyni. Ekkor fordultam a Salvanásokhoz, akik ezt a müzlit javasolták. Szerencsére néhány hét alatt újra össze szedte magát az én szépségem és emellett nem is volt olyan dilis, mint amikor etetve van, de nem mozoghatja le magát! Csak ajánlani tudom!

Salvana Favorit lótáp - Simon Katalin

Egy barátnőm ajánlotta, aki már régebben eteti a Favoritot. Nekem 4 lovam van, 2 öregebb. Örültem neki amikor egy hónap etetés után azt láttam, hogy az öregek is szépen tartják a kondijukat és az időjárás változás ellenére sem estek össze!

Salvana Favorit lótáp - Kiss Melitta

A tápot 10 lóval etetem.
Ebből egy iskola ló ami kicsit kondi hiányos. Van 3 db éves csikó, 2 db 3 éves és 3 db tenyészkanca amik jelenleg nem vemhesek. Az iskola ló kivételével mindegyik félrideg tartásban van. Pont emiatt kerestem a zab mellé valami kiegészítő takarmányt. A Salvana Favorittal teljes mértékben elégedett vagyok és csak ajánlani tudom.

SALVANA Kalzium-Top - bpista

Évek óta használjuk a tehenészetben, nagyon jól bevált, könnyen megitatható a tehenekkel. A Salvana Lakt Start Drink drenccsel együtt használjuk, azóta nincs ellés utána problémánk és a tehenek is hamar erőre kapnak! Csak ajánlani tudom mindkét terméket!

SALVANA Salvanclean - Pokorny Diána

Nagyon jól beválik! Gumira szórom almolás előtt, hagyom kb. fél órát száradni, illetve hogy felszívja a vizeletet és utána almolok rá szalmával. Elmúlt az ammóniaszag, a lovak patája is jobb állapotban van!

SALVANA Salvafertil Plus - Sáfrányosi Péter

12 tehenem van és 4 üszőm. Tavaly annyira elégett a legelőnk, hogy a nyár közepétől már csak szénát tudtunk adni nekik…Sajnos ennek meg lett a hatása, már sokadszorra rakta az inszeminátor a 7 tehenet és 3 üszőt. Az inszeminátorunk ajánlotta, hogy keressem meg a Salvanát. Ők pedig ezt a terméket ajánlották. 2 hét etetés után, a lányok úgy folyattak mint még soha és első rakásra 6 tehén és 2 üsző maradt vemhes. A megmaradt tehén és üsző második rakásra lett az. Tehát végül 100%-os eredmény lett, így nem kellett őket vágóba küldeni és szép egészséges bocik születtek. Köszönöm

SALVANA Immun Plus - Tóth Károly

Ciki, nem ciki, sajnos előfordult ilyen változó időben többszőr is, hogy a tejporos borjaim hasmenésesek lettek és amellett, hogy folyamatosan ettek mégis fogytak és volt elhullásom is az állatorvosi kezelések ellenére(ami nem kevés pénzt vitt el). De már 6 hónapja hogy a gyanús borjak tejpótlójába Immun Plus-t keverek és azóta nem fordult elő(lekopogom). Sokkal olcsóbb, mintha az állatorvosnak fizetnék, nekem bevált!

Salvana Favorit lótáp - Tóth Evelin

Én tegnap kaptam meg, rögtön fel is bontotta és azonnal megcsapta az orromat a finom alma illata. Adtam neki Szellőnek, aki egy rém válogatós 15 éves ló és azonnal rácsapott, nem is gondolkodott rajta megegye-e… egyszóval nagyon elégedett vagyok

Salvana Favorit lótáp - Judith76

Mi már évek óta keressük a megfelelő zabmentes tápot és most úgy gondoljuk megtaláltuk! 22 lovunk van közülük 3-4 aki nagyon válogatós, ezért örülünk nagyon, mert ezt mindannyian szívesen fogyasztják. Az ára pedig a jó összetétel ellenére is kifejezetten jó! Továbbra is rendelni fogjuk! Köszönjük!