icon+(36) 30 992 4668Hívjon minket!

Salvana Favorit lótáp-20 kg

(7 vásárlói értékelés)

8 200 Ft

A Salvana Favorit ( 20 kg-os kiszerelésben) lótáp egy régebbi termék új köntösben és egy kicsit ránc-felvarrva.

Olyan lovak számára ajánlott, akik könnyű munkát végeznek vagy csak hobbi lovak, valamint azoknak a verseny- és munkalovaknak, amelyek éppen pihenő idejüket töltik azért, mert éppen nincs verseny vagy azért mert valamilyen betegség vagy sérülés miatt pihenésre kényszerültek.

Leírás

A Salvana Favorit lótáp egy régebbi termék új köntösben és egy kicsit ránc-felvarrva.

Olyan lovak számára ajánlott, akik könnyű munkát végeznek vagy csak hobbi lovak, valamint azoknak a verseny- és munkalovaknak, amelyek éppen pihenő idejüket töltik azért, mert éppen nincs verseny vagy azért mert valamilyen betegség vagy sérülés miatt pihenésre kényszerültek.

Csodás alma illata miatt nincs az a ló aki ellen tudna állni neki, még a legválogatósabb is szereti!

 •  Feltárt könnyen emészthető gabonaféléket
  • Könnyen emészthető energiát
  • A szükséges ásványi és nyomelemeket
  • Teljes vitaminszükségletet biztosít

És még egy nagyon fontos információ azoknak akik valamilyen okból zab-mentes takarmányt keresnek! Ez a termék zabmentes! A napi abrak egy részét érdemes vele kiváltani, tehát azt, hogy milyen abrakot kever mellé a gazda, teljesen egyéni!

Beltartalma:

 

Szárazanyag       87,00%            Foszfor             0,45%

DE/ló                   12,40MJ/kg   Lizin                  0,32%

Nyers fehérje     9,78%               Methionin       0,17%

Nyers rost          5,66%                A vitamin   43200 NE/kg

Kálcium             1,31%                  D3-vitamin   5400 NE/kg

E vitamin   202.500 mg/kg

                                                      valamint, jód, kobalt, szelén

Napi adagja: 1 kg/ló/nap a napi abrakadag 20%-kának kiváltásával.

 

Kiszerelés: 20 kg-os zsák

Termékszám: 1818

Gyártástól számított szavatossági idő: 3 hónap

 

 

További információk

Tömeg 20 kg

Salvana Favorit lótáp-20 kg termékről 7 értékelés

 1. Judit76

  Mi már évek óta keressük a megfelelő zabmentes tápot és most úgy gondoljuk megtaláltuk! 22 lovunk van közülük 3-4 aki nagyon válogatós, ezért örülünk nagyon, mert ezt mindannyian szívesen fogyasztják. Az ára pedig a jó összetétel ellenére is kifejezetten jó! Továbbra is rendelni fogjuk! Köszönjük!

 2. Tóth Evelin

  Én tegnap kaptam meg, rögtön fel is bontotta és azonnal megcsapta az orromat a finom alma illata. Adtam neki Szellőnek, aki egy rém válogatós 15 éves ló és azonnal rácsapott, nem is gondolkodott rajta megegye-e… egyszóval nagyon elégedett vagyok

 3. Kiss Melitta

  A tápot 10 lóval etetem.
  Ebből egy iskola ló ami kicsit kondi hiányos. Van 3 db éves csikó, 2 db 3 éves és 3 db tenyészkanca amik jelenleg nem vemhesek. Az iskola ló kivételével mindegyik félrideg tartásban van. Pont emiatt kerestem a zab mellé valami kiegészítő takarmányt. A Salvana Favorittal teljes mértékben elégedett vagyok és csak ajánlani tudom.

 4. Tóthné Franciska

  Több kiegészítő tápot is kipróbáltunk már, ár-érték arányban ezt találtuk a legjobbnak és az alma illata miatt mind három lovunk nagyon szereti.

 5. Simon Katalin

  Egy barátnőm ajánlotta, aki már régebben eteti a Favoritot. Nekem 4 lovam van, 2 öregebb. Örültem neki amikor egy hónap etetés után azt láttam, hogy az öregek is szépen tartják a kondijukat és az időjárás változás ellenére sem estek össze!

 6. horsesforgabi

  Olyankor etetem ezt, amikor pihennek a lovaim, mert megmarad a jó kondíciójuk és télen sem soványodnak le. Nagyon jó az illata, így még a válogatós ménem is szívesen megeszi, korábban neki más fajta tápot kellett vennem mint a többieknek. Örülök, hogy most már foxpost automatába is lehet kérni, mert így sokkal olcsóbb!

 7. addagorog (megerősített tulajdonos)

  Idős kancám kapja abrak mellé Pferdemineral Senior-al együtt, és azóta nem esik össze télen. Ráadásul nagyon szereti, pedig eléggé válogatós. 🙂 Láthatóan javított a közérzetén is ez a kombináció.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük