icon+(36) 30 992 4668Hívjon minket!

Salvana Leckmasse juh nyalótál 22,5 kg-os

(2 vásárlói értékelés)

20 860 Ft

Leírás

A Leckmasse Schafe 22,5 kg-os, egy juhok számára kifejlesztett magas mikro és makroelem tartalmú nyalótál vitaminokkal kiegészítve. Kiválóan alkalmas a teljesítmény fokozására és hiánybetegségek elkerülésére és kezelésére. A fogyasztás ad libitum ajánlott, azaz az állatok saját maguknak tudják adagolni, az igényeiknek megfelelően.

Alkalmazásával javulnak a szaporodási eredmények, valamint az ellés körül kialakuló hüvelyelőesések száma is csökken. Továbbá a legelők eltűnésével együtt jelentkező hiánybetegségek kezelésére is kiválóan alkalmas, mint pl. a szőrrágás.

Alkalmazása egyszerű, mivel az állatok saját ellátottságuknak és a szervezet tényleges igényének megfelelően tetszés szerint fogyasztják, összetételének és kiszerelésének köszönhetően hodályban és legelőn egyaránt kiválóan alkalmazható.

A 22,5 kg-os Leckmasse Schafe nyalótál könnyen elhelyezhető, eső nem károsítja, nincs porlási, szóródási veszteség, az állatok maradék nélkül elfogyasztják. Gyakorlati tapasztalatok alapján elmondható, hogy ha az állatok mellé a földre lehet csak elhelyezni a tálat, akkor a 22,5 kg-os kiszerelés a megfelelő, mivel ebben az esetben nem kerül a tálra bélsár vagy vizelet.

ÖSSZETÉTEL: kalciumkarbonát, nátriumklorid, dikálciumfoszfát, cukorrépa melasz, magnéziumoxid, kukoricacsíra.

MAKRO ELEMEK: 12,5% kalcium, 5% foszfor, 13% nátrium, 3% magnézium.

NYOMELEMEK (mg/kg): vas: 2.000 mg, 4.250 mg cink, 2.500 mg mangán, 50 mg jód, 50 mg kobalt, 45 mg szelén.

VITAMIN-TARTALOM: A vitamin 700.000 N.E. , D3 vitamin 70.000 N.E. , E vitamin 1.000 mg

 

 

ADAGOLÁS: A naponta felvett mennyiség: 15-30 g/állat/nap.

KISZERELÉS: 22,5 kg-os vödör
SZAVATOSSÁG: gyártástól számított min 12 hónap
GYÁRTÓI CIKKSZÁM: 11971

További információk

Tömeg 22.5 kg

Salvana Leckmasse juh nyalótál 22,5 kg-os termékről 2 értékelés

  1. Anonim

    Mióta ezt adjuk az állománynak megszűnt a gyapjúrágás és a hüvelyelőesés. Csökkentek az állatorvosi költségeink is. 1000 anyabirkám van, folyamatosan előttük van ,de csak annyi fogy amenyire szükségük van!!!

  2. ny.j.

    4 éve adom ezt a terméket a 200 anyabirkámnak, a juhoknak és az utánpótlásnak szánt bárányoknak. Mindig jó minőség, az állatok nem fogyasztanak feleslegesen, leginkább akkor nyalják, amikor hiány van a szervezetükbe( ellés előtt, szoptatáskor, időjárás változás esetén). Továbbra is ezt fogom vásárolni

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük