icon+(36) 30 992 4668Hívjon minket!

SALVANA Leckmasse Makro-makroelem tartalmú nyalótál szarvasmarháknak-10 kg

(1 vásárlói értékelés)

6 616 Ft

A szarvasmarhák ásványi anyag kiegészítéséről folyamatosan gondoskodni kell. Különösen fontos ez a nálunk legjobban elterjedt kukoricaszilázsra alapozott takarmányozás esetén ahol a tömegtakarmányok kálcium és foszfor aránya szűk. Erre nyújt megoldást a SALVANA Leckmasse Makro, amely egy 10 kg-os vagy 22,5 kg-os nyalótál formájában a kis létszámú állatcsoportot képes kiszolgálni.

Leírás

Ásványi anyag kiegészítő szarvasmarhák részére

 

 

A szarvasmarhák ásványi anyag kiegészítéséről folyamatosan gondoskodni kell. Különösen fontos ez a nálunk legjobban elterjedt kukoricaszilázsra alapozott takarmányozás esetén ahol a tömegtakarmányok kálcium és foszfor aránya szűk.

 

 

Beltartalom:

 

MAKRO elemek Nyomelemek/kg
15 % Kalcium 5.000 mg Cink
2 % Foszfor 2.500 mg Mangán
11 % Nátrium 1.250 mg Réz
4 % Magnézium 50 mg Jód
40 mg Szelén
30 mg Kobalt

 

 

Összetétel:

 kalciumkarbonát, nátriumklorid, dikálciumfoszfát, cukorrépa melasz, magnéziumoxid, búzakorpa

 

Adagolási javaslat:

  1. 50-100 g az állat korától és ellátottságától függően,

 

A nyalótálat az állatok által könnyen megközelíthető helyre kell kitenni, hogy szabadon hozzáférhessenek, mivel a nyalótál az „önkiszolgáló formában“ történő egyedi igényekhez igazodó ellátást szolgálja

 

A termelési csoportokon belül az állatok egyedi igényét nem minden esetben tudjuk kielégíteni. A nyalótál folyamatos rendelkezésre állásával az állatok csak az egyedi igényüknek megfelelő mennyiséget fogyasztják.

 

 

 

Kiszerelés:           10 kg tál

Szavatosság:       gyártástól számított min. 12 hónap

Termékszám:     1191

 

További információk

Tömeg 10 kg
Súly

10kg, 22_5kg

SALVANA Leckmasse Makro-makroelem tartalmú nyalótál szarvasmarháknak-10 kg termékről 1 értékelés

  1. Kiss Nikoletta

    “Úgy gondolom a Salvana termékek elengedhetetlenek egy húsmarha (anyatehén) tartó gazdaság életéből.Meggyőződésem hogy másként legelőn extenzív tartás módban,nem tudjuk pótolni az ásványi anyagokat és makro elemeket.Ki emelném a Prenetal ,és a Makro termékeket gazdaságunkban a két legjobban bevált termék! Jobb szaporodási eredmények,több hasznosult szaporulat! A borjak esetében eredményesebb növekedési erély, súlygyarapodás.A tehenek gyorsabb újra ivarzása !Sok tehenünk 30- 34 között vissza ivarzik.Végül ki emelném a Cég partnerekhez való viszonyát, rugalmas kiszállítást, kedves ki szolgálást és talán ami a legfontosabb minden egy helyen a nyalósótól a munkás kesztyűt át a csizmáig és még sorolhatnám mind ezt elérhető áron !!!! Nekünk ezért fontos a Salvana 😉😉 A hosszú távú munka megtérül ennek feltétele a kitartás, elhivatottság de ez csak elhivatott PARTNERREL MŰKÖDIK !!! ÜDV :Magyar Család”

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük