Akció!

SALVANA Leckmasse Prenatal-nyalótál üszőknek és szárazonálló teheneknek

(1 vásárlói értékelés)

55 680 Ft61 867 Ft

A SALVANA Leckmasse Prenatal az állatok szükségletének megfelelő ásványi anyagok, makro-, mikroelemek valamint vitaminok kiegészítésére, istállóban vagy a legelőn egyaránt alkalmazható. Az állatok egyedi igényüknek megfelelően „önkiszolgáló jelleggel” fogyaszthatják.

Termék megosztása

Leírás

Speciális nyalótömb szárazonálló tehenek részére

 

A szárazon álló tehenek takarmányozása a vehem fejlődését és a tenyészkondició fenntartását szolgálja. A szárazon állás során elkövetett takarmányozási hibák súlyos anyagforgalmi zavarokhoz vezethetnek. Az abrak etetését a szárazon állás ideje alatt célszerű mellőzni.

 

A laktáció során az ásványi anyag és vitamin ellátást a tápokkal együtt adagolt premixek által általában biztosítják. A szárazon állás időszaka alatt viszont a makro-, mikroelem ellátást olyan speciális készítményekkel tudjuk biztosítani, amelyekhez az állatok abrak nélkül a tömegtakarmányok etetése mellett hozzájuthatnak.

 

A SALVANA Leckmasse Prenatal a szárazon állás időszaka alatt a szükséges mennyiségben és arányban biztosítja a makroelemeket. A szakszerűen beállított kalcium, foszfor, magnézium ellátottság hozzájárul ahhoz, hogy a mellékpajzsmirigy a kalcium foszfor forgalomban betöltött szabályzó szerepét az ellést követően ellássa és az ásványi anyagok megfelelő hasznosulása révén az ellési bénulás ne alakuljon ki.

 

A hiányos ásványi anyag és vitamin ellátás szaporodásbiológiai problémákat, gyenge borjakat, nem elegendő napi testtömeg gyarapodást, csülökproblémákat stb. eredményez.

 

Az állatok szükségletének megfelelő ásványi anyagok, makro-, mikroelemek valamint vitaminok kiegészítésére, istállóban vagy a legelőn egyaránt alkalmazható. Az állatok egyedi igényüknek megfelelően „önkiszolgáló jelleggel” fogyaszthatják.

 

SALVANA Leckmasse Prenatal

 

  • Melasztartalmának köszönhetően nagyon ízletes
  • Az állatok szívesen fogyasztják
  • Optimális arányban tartalmazza a makro és mikroelemeket
  • Magas vitamintartalmú

 

 

 

SALVANA Leckmasse Prenatal beltartalma:

 

 

Makroelemek                       Nyomelemek/kg                                      Vitaminok/kg

 

Kalcium        3,0 %             Cink               5.000 mg                 A Vitamin     500.000 NE

Foszfor          3,0 %             Mangán        3.000 mg                 D3 vitamin   100.000 NE

Nátrium       9,5 %             Réz                 1.500 mg                  E vitamin     2.000 mg

Magnézium 10,0 %           Jód                 50 mg

Kobalt           30 mg

Szelén           45 mg

 

 

 

 

A Leckmasse Prenatal-t javasoljuk az állatok által könnyen megközelíthető helyre tenni, célszerű az itatóhely közelébe helyezni.

 

 

 

Kiszerelés:           50 kg tömb

Szavatosság:       gyártástól számított 9 hónapig

Termékszám:     1183

További információk

Tömeg 50 kg

SALVANA Leckmasse Prenatal-nyalótál üszőknek és szárazonálló teheneknek termékről 1 értékelés

  1. Kiss Nikoletta

    Úgy gondolom a Salvana termékek elengedhetetlenek egy húsmarha (anyatehén) tartó gazdaság életéből.Meggyőződésem hogy másként legelőn extenzív tartás módban,nem tudjuk pótolni az ásványi anyagokat és makro elemeket.Ki emelném a Prenetal ,és a Makro termékeket gazdaságunkban a két legjobban bevált termék! Jobb szaporodási eredmények,több hasznosult szaporulat! A borjak esetében eredményesebb növekedési erély, súlygyarapodás.A tehenek gyorsabb újra ivarzása !Sok tehenünk 30- 34 között vissza ivarzik.Végül ki emelném a Cég partnerekhez való viszonyát, rugalmas kiszállítást, kedves ki szolgálást és talán ami a legfontosabb minden egy helyen a nyalósótól a munkás kesztyűt át a csizmáig és még sorolhatnám mind ezt elérhető áron !!!! Nekünk ezért fontos a Salvana 😉😉 A hosszú távú munka megtérül ennek feltétele a kitartás, elhivatottság de ez csak elhivatott PARTNERREL MŰKÖDIK !!! ÜDV :Magyar Család

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük