Szakmai anyagok

Készítsük fel lovainkat a Salvanával!

Tisztelt Lótartók!

Többen érdeklődtetek, hogy hogyan lehetne felkészülni az őszre és a télre, amikor már kevés a legelő terület illetve kifagy, vagy hó fedi. Nos a felkészülésnek több módja van. Nekünk például van olyan lovunk aki hajlamos a kólikára, neki már szeptembertől adagolunk élesztő tartalmú készítményt( Salvana Hefenol), illetve a zab adagját megfeleztük és Kompakt Müslivel egészítettük ki, annak érdekében, hogy jól emészthető és teljes értékű takarmányt fogyasszon. Ezzel a megoldással már 2 éve sikerült elkerülnünk az újabb megbetegedést. Emellett mi minden nap minden lovunknak adagolunk vitamint és ásványi-anyag kiegészítőt( Pferdemineralt).

Azoknak akiknek nem jellemző a kólika, ettől függetlenül javasoljuk a napi szintű ásványi-anyag és vitamin kiegészítést, melynek cégünknél több módja van. Vannak akiknek nincs idejük, mert dolgoznak olyan sokat a lovakkal foglalkozni nekik mindenképpen olyan kiegészítő javasolt, amit az abrakhoz lehet keverni( Pferdemineral, Multifit), de vannak akik napi szinten tudnak foglalkozni a lovaikkal, nekik ajánljuk a kézből adagolható kiegészítőket( Mineralbrix, Salvastar PS).

Ha esetleg tavasszal szeretnétek fedeztetni a kancátokat javasoljuk, hogy időben kezdjetek el Karotint adagolni neki, ez segít a jobb termékenyülésben, illetve az egészségesebb csikó kifejlődésében.

Amennyiben kérdésetek van, keressetek bátran, telefonon, emailben vagy akár itt az oldalon is.

Kiss Nikoletta

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük